Naslovna > InfoMartin MojmirTvrtka Martin d.o.o. poznata je nautičarima već dugi niz godina. Svoje korjene i posebnost vuče iz privatne radinosti koja je započela sa radiom u Šibeniku 1981 godine. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, najviše glavnom nosiocu djelatnosti i osnivaču tvrtke Mojmiru Martinu, njegovim mnogobrojnim, stručnim usavršavanjima u svijetu kod najpoznatijih svjetskih proizvođača jedara, tvrtka Martin danas je najpoznatiji proizvođač jedara u Hrvatskoj.


Zaštitni znak tvrtke je kvaliteta njenih proizvoda od kojih izdvajamo: dizajniranje i izradu jedara, i to klasična old timer (latinska, sošna, vršna, prednja i pravokutna) bermudska, glavna i prednja jedra sa standardnim ili namatajućim dizajnom i to cruising jedra, off shore i olujna te spinakeri svih vrsta. Osim izrade i dizajniranja jedara tvrtka Martin d.o.o. vrši konzalting pri opremanju takelaže brodova. U tom smislu kontaktirajte nas radi stručnih savjeta čime ćete svoj brod opremiti najkvalitetnijim jedriljem uz najmanje troškove.


Osim dizajna i izrade jedrilja tvrtka Martin dizajnira i proizvodi: sunčane tende, kabriolete (spray hood), pokrivače za jedra, bimini tende sa inox cjevnom konstrukcijom te brodske zaštitne tende (zimske tende preko cijelog broda) u verziji kopno i verziji more. Ovaj program predviđen je za sve vrste plovila: jedrilice, moto saileri, motorne jahte i ostalo. Pored gore navedenog ističemo dizajn i proizvodnju specijalnog programa za gumene čamce (prekrivači, kabrioleti, bimini).


Tvrtka je specijalizirana za montažu roll sistema za glavna jedra i genove.
Tvrtka Martin d.o.o. zastupnik je vodećih svijetskih firmi:

  Bamar - vodeći talijanski dizajner i proizvođač visokokvalitetne opreme za jedrilice
   Lenam - proizvođač sportskih regatnih jedrilica - optimist


Područje djelovanja:

Tvrtka Martin na Vaš poziv montira i servisira jedra i ostale proizvode u marinama na području šibenske rivijere. Kontaktirajte nas telefonom, faxom ili mailom, za sve Vaše upite i potrebe stojimo Vam na usluzi.

Marine u kojima djelujemo:

Marina Vodice
Marina Tribunj
Marina Jezera
Marina Betina
Luka Rogoznica
Marina Kremik

Marina Hramina - Murter
Marina Solaris
Marina Skradin
Marina Agana - Marina
Luka Šibenik
Luka Primošten

 


Hrvatski English Italiano German