Naslovna > Proizvodi > Jedra > Servis i redizaj


   


Što se tiče brige o jedrima redoviti servis u ovisnosti o našim uputama višestruko će Vam se isplatiti, jer će Vaša jedra zasigurno trajati duže i bit će u boljem stanju.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi i servisiranju jedara firma Martin je kvalificirana da Vam pomogne i da Vas savjetuje u vezi održavanja i servisiranja Vašeg jedrilja.


Čuvanje :
Kristalizirana sol i nečistoće iz zraka uvelike nagrizaju Vaša jedra. Temeljito pranje će pomoći odstraniti ove naslage. Jedra je potrebno potpuno osušiti prije skladištenja.

Kontrola :
Naše stručno osoblje osposobljeno je za procjenu kvalitete jedra i ono će Vas obavijestiti o kondiciji jedara a nakon toga dati ponudu za eventualne popravke.

Zaštita :
Rano preventivno djelovanje mnogo je jeftinije nego zamjena kompletnog jedra. Ukoliko je Vaš brod stacioniran u marinama Šibenske rivijere kontaktirajte nas u vezi procjene servisa ili drugih pitanja vezana uz jedra

Procjena :
Nakon pregleda zamjenom pojedinih dijelova jedra, jedru možemo vratiti prvobitni oblik i funkcionalnost koju je izgubio tokom vremena zbog prevelikih opterećenja ili nestručnim korištenjem. Oblik i kvalitetu jedra možemo procijeniti i za vrijeme jedrenja.

Popravak jedra :
Obzirom na dugogodišnje prizvodno iskustve tvrtka Martin u mogućnosti je popraviti svaku štetu na jedru uzrokovanu velikim opterećenjem ili dotrajalosti jedra i to u vrlo kraktkom roku po pristupačnim cijenama.

Redizajn :
Tvrtka Martin osim kompletnog servisa nudi i uslugu redizajniranja Vašeg jedrilja

 

Hrvatski English Italiano German